Goede doelen 2017

Pink Ribbon
Het officiële goede doel van de Dam tot Dam Wandeltocht is Pink Ribbon. Jaarlijks krijgen meer dan 17.000 mensen, waaronder gemiddeld 118 mannen, de diagnose borstkanker. Pink Ribbon financiert onderzoeken en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Met als doel: een beter en langer leven voor de (ex)borstkankerpatiënt.


UmeedGah
UmeedGah, een dagverblijf voor kinderen met een handicap in de sloppenwijken van Karachi, Pakistan. Geleid door Salma, een jonge vrouw die zelf polio heeft.

Samen met een team van “special Teachers” begeleidt ze kinderen en adviseert ze ouders. Stichting UmeedGah Nederland steunt dit dagverblijf. Waardoor 50 kinderen dagelijks begeleid kunnen worden, krijgen ze minstens een keer per dag een goede maaltijd, het vervoer wordt betaald en ouders kunnen hierdoor werken.

Meer informatie: www.umeedgah.nl


Nierstichting
Een dialyseapparaat is groots, want het houdt nierpatiënten in leven. Maar dialyse is zwaar, en maakt je wereld klein. Voluit leven zit er niet in. Daarom zetten we alles op alles voor de draagbare kunstnier. Ook tijdens de Dam tot Damloop. Samen geven we nierpatiënten weer vrijheid terug. Wandel 10, 27 of 42 kilometer en zamel sponsorgeld in voor de draagbare kunstnier. Dat zouden wij geweldig vinden! 

Meer informatie: www.nierstichting.nl


JDRF
Wandel met JDRF mee van Dam tot Dam en van (diabetes) Type één naar Type géén! Wij lopen in een groep de 20KM tocht en dragen bij aan een wereld zonder Type 1 Diabetes.
Voor € 25,- krijg je een startbewijs, JDRF shirt, eten, drinken en veel gezelligheid.

Schrijf je snel in via www.jdrf.nl


Wandel mee voor de kinderen in Zuid India
Stichting Eco-Trust (www.eco-trust.nl) is een educatief kinderproject in India. We bieden onderwijs aan 100 kinderen en daarnaast ook onderdak aan 20 weeskinderen. We wandelen dit jaar alweer voor de zevende keer mee en zamelen weer geld in voor de Indiase kinderen van ons project. De Stichting is ANBI-geregistreerd, we draaien geheel op vrijwilligers: er blijft niets aan de strijkstok hangen!

Wandel je mee? Mail dan of bel: (06) 553 558 60.


Donaties werven via Pifworld
Pifworld is het online platform waar deelnemers makkelijk voor jou in actie kunnen komen. Maar er kan nog veel meer. Jij als non-profit kan makkelijk projecten en events toevoegen, een community om je organisatie bouwen, vacatures plaatsen en samenwerken met scholen en bedrijven.

Maak direct jullie non-profit pagina aan via deze link. Zo kunnen jullie deelnemers direct in actie komen.

Via Pifworld gaan alle donaties direct en 100% door naar de non-profit organisatie. Wij helpen je graag – neem voor meer informatie of vragen gerust contact op met Robert.

Mis niets en ontvang het laatste wandelnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief