Sponsors stellen zich voor

DermagiqWoordmerk Dermagiq RGB
Dermagiq bestaat uit honingrijke producten welke aan de universiteit Wageningen zijn ontwikkeld. Honing is een geaccepteerde remedie bij wondjes en huidproblemen. Natuurlijke antioxidanten en enzymen zuiveren en kalmeren de huid, waardoor deze weer zacht aanvoelt. DermagiQ Foot Cream is een hydraterende voetencrème met honing en ureum voor intensieve verzorging bij kloofjes. DermagiQ Foot Spray verkoelt en verfrist de voeten en is een weldaad voor transpirerende voeten en zweetvoetengeur. Het rijke aroma van eucalyptus en menthol roepen een gevoel op van ontspanning en wellness. Dermagiq Body Wash is een honingrijke wasemulsie. Het bevat een hoge concentratie honing die rijk is aan reinigende enzymen. De natuurlijke plantaardige anti-oxidanten zijn zuiverend en rustgevend voor de gevoelige huid. De zachte geur is afkomstig van natuurlijke allergeen-vrije aroma’s en bevat aloë vera dat de huid hydrateert en verzorgt.


 

Beemster kaasmakers
Beemster kaasmakers willen de lekkerste premium kaas van Nederland maken. Een kaas die smaakvol en smedig is, en van de allerbeste kwaliteit. Het begint bij de melk, Beemster kaas wordt gemaakt van 100% Noord Hollandse weidemelk. Ons dierenwelzijn programma zorgt voor blije boeren en blije koeien en de beste kwaliteit melk.

In de kaasmakerij, wordt ambacht met moderne techniek gecombineerd. Zo roeren de kaasmakers de wrongel met de hand. Het tempo en de bewegingen van het roeren met de hand zorgen mede voor die heerlijke, unieke smaak en smedigheid van Beemster. De smaak van Beemster kaas is dan ook een hele uitgesproken. Dat weet je alleen als je het hebt geproefd! Tot bij de Dam tot Dam wandeltocht en Dam tot Damloop.


Koninklijke Verkade Zaandam – “A Great Place to Work”
Als één van de grote en bekende bedrijven in de Zaanstreek is Koninklijke Verkade al jaren als sponsor verbonden aan de Dam tot Dam Wandeltocht. Iedere deelnemer krijgt tijdens de tocht een lekkere Sultana. Met het Sultana merk heeft Koninklijke Verkade een range producten die niet alleen heerlijk zijn tijdens of na het sporten , maar tijdens ieder denkbaar tussendoor moment, thuis, op school of onderweg.

Ook vanuit haar maatschappelijke verantwoordelijkheid steunt Koninklijke Verkade als echt Zaans bedrijf natuurlijk dit grote “Zaanse” sportevenement. Daarnaast vindt zij de vitaliteit van haar medewerkers erg belangrijk en biedt zij hen daarom alle middelen om zelf aan de Dam tot Dam Wandeltocht mee te doen.

Verkade èn Zaandam, “Great Places to Work”


Headline Interactive
Headline Interactive is trotse sponsor van Le Champion. De relatie met Headline Interactive bestaat al sinds 2006, toen nog als sponsor van de Amsterdam Marathon. Vanaf 2010 hebben we onze sponsor-positie uitgebreid naar alle evenementen van Le Champion. Wij hopen hiermee bij te dragen aan een goede online dienstverlening aan al die tienduizenden sporters, die Le Champion jaarlijks bedient.

Headline Interactive is een creatief internetbureau gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve en gebruiksvriendelijke websites, intranetten en online winkels. Wij helpen onze klanten zich goed te presenteren op internet, met aantrekkelijke designs, gebruiksvriendelijke interactie, interactieve communicatie en een verbetering van de conversie. Met één doel voor ogen: presteren!

Als sponsor willen we onze kennis en expertise van online communicatie inzetten voor de missie van Le Champion. Wij ondersteunen het doel een gezonde en actieve samenleving te bevorderen, waarbij plezier en topprestatie hand in hand gaan.

Meer informatie: www.headline-interactive.nl


Trans-iX
Trans-iX is hosting provider en system integrator voor de nationale en internationale MKB plus markt. Op basis van de laatste technologie helpen wij bedrijven altijd en overal bij hun automatisering te kunnen. Vanuit ons datacenter helpen wij u bij het technisch beheer van uw werkplekken en het online houden van uw websites.

Wij beschikken over een dedicated team van Linux, Microsoft, VMWare en Citrix experts om onze klanten te kunnen voorzien van de best passende oplossing beschikbaar. Naast onze datacenter diensten levert Trans-iX technische kennis en support diensten voor uw kantoor. Wij ondersteunen verschillende bedrijven met helpdesk support en bouwen cloud oplossingen op Windows en Linux vlak voor en in overleg met derden.

Heeft u vragen op het vlak van automatisering of een capaciteit issue neem dan contact op met Trans-iX (0314-787143) voor een afspraak. Bij Trans-iX vindt u geen mensen in dure pakken maar resultaat en praktijk gerichte engineers.

Meer informatie: www.trans-ix.nl


Spotler
Spotler is een snel groeiende e-mail marketing service provider (ESP) en de nummer 1 software in zijn soort in 2016 volgens de Emerce 100. De (SaaS) software wordt in eigen beheer onder het mom van ‘one size fits none’ ontwikkeld. Zo heeft Spotler specifieke oplossingen voor marketeers, webwinkeliers en franchiseformules die door Blinker en 130 andere partners in de markt worden gezet.

Voor meer informatie, zie www.spotler.com

 

Mis niets en ontvang het laatste wandelnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief