Bereikbaarheid

De start van de Dam tot Dam Wandeltocht is verspreid over een tweetal locaties. De 20, 27 en 42 km starten op de Dam in Amsterdam en de 10 km start in het Dam tot Dam Park in Zaandam. Alle afstanden finishen in het Dam tot Dam Park in Zaandam. Je hebt de keuze om of per auto of per regulier openbaar vervoer naar het evenement te reizen. De organisatie raadt je echter aan te reizen via het openbaar vervoer!

Pendelbussen

Na jouw finish in het Dam tot Dam Park kun je gebruik maken van de gratis pendelbussen naar Station Zaandam CS. Je kunt opstappen op de Schepenlaan, volg hiervoor de borden vanaf het Dam tot Dam Park. De bussen rijden tot 17.00 uur.

Met de trein

De start van de 20, 27 en 42 km op de Dam in Amsterdam is vlakbij Amsterdam Centraal. De start van de 10 km ligt op twee kilometer wandelen vanaf NS-Station Zaandam. Kijk voor meer informatie op www.9292ov.nl.

Met de auto

Reis je toch met de auto, dan moet je rekening houden met een beperkt aantal (betaalde) parkeerplaatsen. In dit geval kun je het beste gebruik maken van de onderstaande P+R-locaties (of een P+R bij jou in de buurt), waarvandaan je op de trein kunt overstappen naar NS-station Zaandam en Amsterdam CS.

P+R ArenA:
(circa 6.000 plaatsen, geschikt als je uit het Zuiden, Zuidwesten en Oosten van Nederland komt).
Kijk voor de voorwaarden op www.amsterdam.nl

P+R Amsterdam Sloterdijk:
(circa 250 plaatsen, geschikt als je uit het Westen van Nederland komt).
Kijk voor de voorwaarden op www.amsterdam.nl

Parkeren Zaandam (Q-park):
Hermitage (1506 TX Zaandam) 900 parkeerplaatsen
Rozenhof (Zilverpadsteeg 1506 BE Zaandam) 400 parkeerplaatsen
Tarieven: De eerste 52 minuten of een gedeelte hiervan € 2,00, daarna elke 26 minuten of een gedeelte hiervan € 1,00. Maximaal dagtarief € 19,00. Meer informatie vind je op www.q-park.nl.

Touringcars

Organiseer je zelf een busreis naar de Dam tot Dam Wandeltocht? Stuur ons dan een e-mail. Je ontvangt dan drie dagen voor het evenement per e-mail alle informatie, die je nodig hebt om bij het evenement te komen en eventueel te parkeren.

Mis niets en ontvang het laatste wandelnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief