Extra’s bij inschrijven

Volop genieten. Dat is waar het allemaal om draait tijdens de Dam tot Dam Wandeltocht.

Inbegrepen bij jouw inschrijving

Wij zorgen er voor dat het jou aan niets ontbreekt. Jouw startbewijs krijg je uiterlijk een week voor het evenement thuisgestuurd. Maar dat is natuurlijk nog niet alles, want bij wandelen hoort ook lekker smullen! Wat dacht je van een heerlijk blokje kaas onderweg of een verfrissend drankje? Er zijn diverse stempelposten waar jij kunt eten en drinken. En uiteraard staan wij bij de finish op jou te wachten met die felbegeerde medaille!


Bij jouw inschrijving is inbegrepen:

 • Voor de start
  Startbewijs met stempelkaart
 • Onderweg
  Volledig uitgepijlde routes, uitgebreide verzorging bij stempelposten en medische voorzieningen
 • Na de finish
  Massage, pendelbus naar Station Zaandam en herinneringsmedaille.

Extra opties

Wil je jouw Dam tot Dam Wandeltocht helemaal compleet maken? Kijk dan snel voor de extra opties!

Wandelshirt
Het nieuwe Dam tot Damwandelshirt 2018 is vanaf nu verkrijgbaar! Bestel jij hem vandaag nog bij jouw inschrijving?

Voor de Dam tot Dam Wandeltocht 2018 is er een origineel wandelshirt ontworpen. Het betreft een technisch shirt, dat niet vochtig wordt door de ademende werking. Je kunt het shirt voor slechts € 12,50 per stuk incl. BTW bestellen bij inschrijving. Je kunt kiezen uit een getailleerd damesmodel (XS t/m XXL) of een herenmodel (XS t/m XXL). Bekijk hier het unieke wandelshirt.

Medaille inleg
Bij de Dam tot Dam Wandeltocht ontvang je na afloop een mooie medaille als herinnering aan je prestatie. Om deze herinneringsmedaille een extra persoonlijk karakter te geven, bieden wij de mogelijkheid om je medaille te personaliseren door middel van een origineel gegraveerd plaatje met daarop jouw naam.

Bestel deze unieke extra service bij jouw inschrijving en je ontvangt snel na de Dam tot Dam Wandeltocht jouw persoonlijke gegraveerde medaille inleg, die precies in de medaille past. Je betaalt dan slechts € 5,50 (incl. verzendkosten). Ben je al ingeschreven, maar wil je de medaille inleg alsnog bestellen? Dan kun je hier een nabestelling plaatsen. Bij nabestelling zijn de kosten € 6,50 (inclusief verzendkosten) per medaille inleg.

 

Meer extra opties

 • Lid worden Le Champion;
  Ben jij een échte wandelfan en wil jij de mooiste natuurplekjes ontdekken? Word dan lid van Le Champion en ontvang 10x per jaar het Le Champion magazine, korting bij diverse speciaalzaken. Daarnaast kun jij als Le Champion lid eerder starten bij de Dam tot Dam Wandeltocht bij de 10, 20, 27 en 42 km.
 • Vrijwillige bijdrage aan Pink Ribbon