• Overige informatie

Overige informatie

Wil je alles weten over de extra’s die wij aanbieden zoals een ideale voorbereiding, informatie voor bewoners, medische verzorging, massage, standhouders of kijken wat jij voor voordelen hebt als Le Champion lid? Lees dan snel verder.

Voorbereiding

Deelnemen aan de Dam tot Dam Wandeltocht is leuk en gezond. Voor, tijdens en na het evenement is het echter belangrijk goed stil te staan bij een aantal tips, om op een verantwoorde manier te genieten van het evenement. Bekijk hier alle tips, maar wees er altijd van bewust dat je bij sportactiviteiten zelf primair verantwoordelijk bent voor je gezondheid.

Heb je in de week voor de Dam tot Dam Wandeltocht bijvoorbeeld een koortsende ziekte (>39 graden), loop dan niet mee! Klik hier voor alles over sporten en griep.

Bewoners

Klik hier om alle informatie te zien over de activiteiten tijdens het Dam tot Dam Weekend. Een sportief weekend dat zonder de enthousiaste betrokkenheid van de bewoners langs het parcours nooit zou zijn uitgegroeid tot één van de grootste evenementen ter wereld! Het meest waarderen de deelnemers namelijk de ongeëvenaarde sfeer die de bewoners langs het parcours elk jaar met elkaar creëren. 

Dit jaar komen 87.000 sporters in actie bij de Dam tot Dam evenementen:

  • 16.000 wandelaars bij de Dam tot Dam Wandeltocht
  • 15.000 hardlopers bij de Damloop by night 5 Engelse Mijl
  • 6.000 fietsers bij de Dam tot Dam FietsClassic
  • 5.000 kinderen bij de Mini Dam tot Damlopen
  • 45.000 hardlopers bij de Dam tot Damloop 10 Engelse Mijl

Medische verzorging

Op de stempelposten onderweg en bij de finish wordt een Rode Kruis-post ingericht. Heb je onderweg medische verzorging nodig en ben je niet bij een stempelpost, dan kun je in geval van nood het speciale telefoonnummer van het Rode Kruis bellen: 072-5624291. Alle wandelaars kunnen zich kosteloos laten masseren bij de finish in het Dam tot Dam Park tot 17.00 uur.

Massage

NGS200x51Na afloop kun je gemasseerd worden in het Dam tot Dam Park. De massage wordt verzorgd door het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS).

Standhouders

In het weekend van 22 en 23 september staan Amsterdam, Zaandam en het hele gebied daartussen weer in het teken van de Dam tot Dam evenementen. Er zijn op deze evenementen talloze mogelijkheden met betrekking tot het pachten van standplaatsruimte en het ondernemen van verkoop, werving- en promotionele activiteiten op onze evenementen. Voor een aanmelding of verdere vragen over standplaatsen kunt u via ons ticketsysteem een vraag indienen. Klik hier om ons te benaderen!

Let op: uw standplaats is pas definitief als u van ons een persoonlijke bevestiging heeft gehad.