• Sponsors stellen zich voor

Sponsors stellen zich voor

Beemster kaasmakers

Beemster kaasmakers willen de lekkerste premium kaas van Nederland maken. Een kaas die smaakvol en smedig is, en van de allerbeste kwaliteit. Het begint bij de melk, Beemster kaas wordt gemaakt van 100% Noord Hollandse weidemelk. Ons dierenwelzijn programma zorgt voor blije boeren en blije koeien en de beste kwaliteit melk.

In de kaasmakerij, wordt ambacht met moderne techniek gecombineerd. Zo roeren de kaasmakers de wrongel met de hand. Het tempo en de bewegingen van het roeren met de hand zorgen mede voor die heerlijke, unieke smaak en smedigheid van Beemster. De smaak van Beemster kaas is dan ook een hele uitgesproken. Dat weet je alleen als je het hebt geproefd! Tot bij de Dam tot Dam wandeltocht en Dam tot Damloop.

Koninklijke Verkade Zaandam

De naam Sultana is afkomstig van de beroemde Sultana rozijnen. De allereerste Sultana FruitBiscuits die Verkade maakte in 1935 waren granenbiscuits met rozijnen, wat in die tijd ontzettend nieuw was. De tijden zijn veranderd en Sultana heeft naast Naturel nog vele andere lekkere soorten en smaken! Of je nu zoete of hartige trek hebt, Sultana biedt voor ieder moment en voor jong en oud een lekker tussendoortje!

Heb je Just Good al gezien? Het nieuwe tussendoortje van Sultana vol natuurlijke ingrediënten. Nou ja vol, slechts zeven ingrediënten eigenlijk. De repen zitten vol vezels, zodat je er weer een tijdje tegenaan kunt. Of je nu Sultana Just Good met Cacao & Hazelnoot, met Cacao & Sinaasappel of met Kokos & Cashew probeert.

Headline Interactive

Headline-interactive is trotse sponsor van Le Champion. De relatie met Headline Interactive bestaat al sinds 2006, toen nog als sponsor van de Amsterdam Marathon. Vanaf 2010 hebben we onze sponsor-positie uitgebreid naar alle evenementen van Le Champion. Wij hopen hiermee bij te dragen aan een goede online dienstverlening aan al die tienduizenden sporters, die Le Champion jaarlijks bedient.

Headline Interactive is een creatief internetbureau gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve en gebruiksvriendelijke websites, intranetten en online winkels. Wij helpen onze klanten zich goed te presenteren op internet, met aantrekkelijke designs, gebruiksvriendelijke interactie, interactieve communicatie en een verbetering van de conversie. Met één doel voor ogen: presteren!

Als sponsor willen we onze kennis en expertise van online communicatie inzetten voor de missie van Le Champion. Wij ondersteunen het doel een gezonde en actieve samenleving te bevorderen, waarbij plezier en topprestatie hand in hand gaan.

Trans-iX

Trans-ix is hosting provider en system integrator voor de nationale en internationale MKB plus markt. Op basis van de laatste technologie helpen wij bedrijven altijd en overal bij hun automatisering te kunnen. Vanuit ons datacenter helpen wij u bij het technisch beheer van uw werkplekken en het online houden van uw websites.

Wij beschikken over een dedicated team van Linux, Microsoft, VMWare en Citrix experts om onze klanten te kunnen voorzien van de best passende oplossing beschikbaar. Naast onze datacenter diensten levert Trans-iX technische kennis en support diensten voor uw kantoor. Wij ondersteunen verschillende bedrijven met helpdesk support en bouwen cloud oplossingen op Windows en Linux vlak voor en in overleg met derden.

Heeft u vragen op het vlak van automatisering of een capaciteit issue neem dan contact op met Trans-iX (0314-787143) voor een afspraak. Bij Trans-iX vindt u geen mensen in dure pakken maar resultaat en praktijk gerichte engineers.