• Sponsors stellen zich voor

Sponsors stellen zich voor

Weleda

Weleda. Puur natuur net als jij  
Niets voelt beter dan jezelf verzorgen met puur natuurlijke verzorgingsproducten zonder synthetische toevoegingen. Want de natuur, dat zijn wij. De natuur weet wat we nodig hebben en brengt ons in balans. Daarom ontwikkelen wij als sinds 1921 gezicht- en lichaamsverzorgingsproducten met uitsluitende natuurlijke ingrediënten.

Producten die goed zijn voor jou én voor de wereld, omdat ze op een duurzame manier zijn gemaakt met pure ingrediënten.

Weleda verbindt zich vanaf 1 januari 2018 met veel plezier aan Le Champion. Wij willen op deze manier heel hardlopend Nederland kennis laten maken met de kracht van Arnica Sportverzorging. Arnica Massageolie, het boegbeeld van onze 100% natuurlijke sportverzorgingslijn, versterkt het effect van sportmassage, voorkomt spierpijn en bevordert spierherstel!

Ga voor meer informatie over Weleda en ons Arnica Sportverzorgingsassortiment naar www.weleda.nl

Zaans.nl

Zaans.nl
De Zaanstreek is er trots op de eindbestemming te zijn van het grootste sportieve evenement van Nederland. We heten de duizenden deelnemers van het Dam tot Dam weekend welkom in onze streek. Maar er is meer te ontdekken; zo vind je er een unieke mengeling van natuur, stad, erfgoed en innovatie langs de oevers van rivier de Zaan. Stap terug in de tijd op de Zaanse Schans of vergaap je aan moderne architectuur in het stadshart. Bezoek het mysterieuze Hembrugterrein of treed in de voetsporen van schilder Claude Monet. En kom genieten van het mooie veenweidegebied per boot, fiets of te voet!

Meer informatie: www.zaans.nl

Provincie Noord-Holland

Provincie Noord-Holland
De provincie wenst alle lopers veel succes! Naast de Dam tot Damloop sponsort de provincie ook de DTD Wandeltocht en de Fietsclassic. Dit is met 87.000 deelnemers hét sportweekend van het jaar in Noord-Holland.

Ahold

AholdDelhaize_p-18-1Makkelijk, gezond en betaalbaar, het zijn kernbegrippen voor het nieuwe Ahold Delhaize, het resultaat van het samengaan van Ahold en het Belgische Delhaize groep, twee internationaal toonaangevende voedingretailers. Met meer dan 6.500 winkels in 11 landen en 375.000 collega’s wereldwijd willen wij iedere dag opnieuw het verschil maken voor onze klanten, voor de gemeenschappen waarin wij actief zijn en voor onze collega’s.

Wij zijn dan ook bijzonder trots op de jarenlange, sterke relaties en samenwerkingsverbanden zoals met de Dam tot Damloop, en al helemaal omdat dit jaarlijkse evenement onze thuishaven Zaandam aandoet. En 2.600 van onze collega’s tekenden present voor de editie 2016!

We wensen iedereen veel succes en plezier met de voorbereidingen voor de volgende editie!

Meer informatie: www.aholddelhaize.com

Headline Interactive

Headline-interactive is trotse sponsor van Le Champion. De relatie met Headline Interactive bestaat al sinds 2006, toen nog als sponsor van de Amsterdam Marathon. Vanaf 2010 hebben we onze sponsor-positie uitgebreid naar alle evenementen van Le Champion. Wij hopen hiermee bij te dragen aan een goede online dienstverlening aan al die tienduizenden sporters, die Le Champion jaarlijks bedient.

Headline Interactive is een creatief internetbureau gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve en gebruiksvriendelijke websites, intranetten en online winkels. Wij helpen onze klanten zich goed te presenteren op internet, met aantrekkelijke designs, gebruiksvriendelijke interactie, interactieve communicatie en een verbetering van de conversie. Met één doel voor ogen: presteren!

Als sponsor willen we onze kennis en expertise van online communicatie inzetten voor de missie van Le Champion. Wij ondersteunen het doel een gezonde en actieve samenleving te bevorderen, waarbij plezier en topprestatie hand in hand gaan.

Trans-iX

Trans-ix is hosting provider en system integrator voor de nationale en internationale MKB plus markt. Op basis van de laatste technologie helpen wij bedrijven altijd en overal bij hun automatisering te kunnen. Vanuit ons datacenter helpen wij u bij het technisch beheer van uw werkplekken en het online houden van uw websites.

Wij beschikken over een dedicated team van Linux, Microsoft, VMWare en Citrix experts om onze klanten te kunnen voorzien van de best passende oplossing beschikbaar. Naast onze datacenter diensten levert Trans-iX technische kennis en support diensten voor uw kantoor. Wij ondersteunen verschillende bedrijven met helpdesk support en bouwen cloud oplossingen op Windows en Linux vlak voor en in overleg met derden.

Heeft u vragen op het vlak van automatisering of een capaciteit issue neem dan contact op met Trans-iX (0314-787143) voor een afspraak. Bij Trans-iX vindt u geen mensen in dure pakken maar resultaat en praktijk gerichte engineers.