Sponsors stellen zich voor

Beemster kaasmakers
Echte kaas komt uit de Beemster.

Dit komt onder andere doordat wij goed zorgen voor onze boeren in onze coöperatie. De boeren zorgen weer goed voor de koeien.  We maken onze kaas in een duurzame kaasmakerij. De kaasmakers werken met de modernste technieken. Ze kiezen er bewust voor om de kazen op ambachtelijke wijze te blijven maken. Het kost op deze manier meer tijd, dat nemen we voor lief, we doen er graag alles aan om de lekkerste kaas te maken.

Het kaasmaken begint bij de melk, die door onze melkwagens bij de boeren wordt opgehaald. Zuivere 100% Noord-Hollandse weidemelk. De koeien lopen er zeker 180 dagen in de wei, dat levert melk vol eiwitten en mineralen op, de beste basis voor de smaak van de kaas.


Koninklijke Verkade Zaandam – “A Great Place to Work”
De naam Sultana is afkomstig van de beroemde Sultana rozijnen. De allereerste Sultana FruitBiscuits die Verkade maakte in 1935 waren granenbiscuits met rozijnen, wat in die tijd ontzettend nieuw was. De tijden zijn veranderd en Sultana heeft naast Naturel nog vele andere lekkere soorten en smaken! Of je nu zoete of hartige trek hebt, Sultana biedt voor ieder moment en voor jong en oud een lekker tussendoortje!

Heb je Just Good al gezien? Het nieuwe tussendoortje van Sultana vol natuurlijke ingrediënten. Nou ja vol, slechts zeven ingrediënten eigenlijk. De repen zitten vol vezels, zodat je er weer een tijdje tegenaan kunt. Of je nu Sultana Just Good met Cacao & Hazelnoot, met Cacao & Sinaasappel of met Kokos & Cashew probeert.


Waternet
Waternet levert ook dit jaar weer lekker Amsterdams leidingwater aan de deelnemers van de Dam tot Damloop. Je loopt immers toch het best op kraanwater. We wensen alle renners veel succes!

Meer informatie: www.waternet.nl


Headline Interactive
Headline Interactive is trotse sponsor van Le Champion. De relatie met Headline Interactive bestaat al sinds 2006, toen nog als sponsor van de Amsterdam Marathon. Vanaf 2010 hebben we onze sponsor-positie uitgebreid naar alle evenementen van Le Champion. Wij hopen hiermee bij te dragen aan een goede online dienstverlening aan al die tienduizenden sporters, die Le Champion jaarlijks bedient.

Headline Interactive is een creatief internetbureau gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve en gebruiksvriendelijke websites, intranetten en online winkels. Wij helpen onze klanten zich goed te presenteren op internet, met aantrekkelijke designs, gebruiksvriendelijke interactie, interactieve communicatie en een verbetering van de conversie. Met één doel voor ogen: presteren!

Als sponsor willen we onze kennis en expertise van online communicatie inzetten voor de missie van Le Champion. Wij ondersteunen het doel een gezonde en actieve samenleving te bevorderen, waarbij plezier en topprestatie hand in hand gaan.

Meer informatie: www.headline-interactive.nl


Trans-iX
Trans-iX is hosting provider en system integrator voor de nationale en internationale MKB plus markt. Op basis van de laatste technologie helpen wij bedrijven altijd en overal bij hun automatisering te kunnen. Vanuit ons datacenter helpen wij u bij het technisch beheer van uw werkplekken en het online houden van uw websites.

Wij beschikken over een dedicated team van Linux, Microsoft, VMWare en Citrix experts om onze klanten te kunnen voorzien van de best passende oplossing beschikbaar. Naast onze datacenter diensten levert Trans-iX technische kennis en support diensten voor uw kantoor. Wij ondersteunen verschillende bedrijven met helpdesk support en bouwen cloud oplossingen op Windows en Linux vlak voor en in overleg met derden.

Heeft u vragen op het vlak van automatisering of een capaciteit issue neem dan contact op met Trans-iX (0314-787143) voor een afspraak. Bij Trans-iX vindt u geen mensen in dure pakken maar resultaat en praktijk gerichte engineers.

Meer informatie: www.trans-ix.nl


 

Mis niets en ontvang het laatste wandelnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief